Feestzalen

Voor uw feest hebben wij diverse zalen beschikbaar, van 30 tot 250 personen. Kies voor de kleinere sfeervolle Florida Lounge voor een gezellig intiem feest voor 30 tot 50 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen? Wij hebben nog 2 verschillende zalen voor grotere groepen, de Floridazaal en de Sterrenzaal.

Floridazaal

Partydream Floridazaal Capelle
Ervaar de romantische ambiance van de Floridazaal. Een zaal met prachtige muurschilderingen, lantarens en luxe gestoffeerd meubilair. Tevens beschikt deze zaal over een ruime dansvloer en airco, een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie.

 

Partydream Floridazaal Capelle
Door de flexibele indeling geschikt voor feesten van 40 tot 140 personen.

Sterrenzaal

Party Dream Sterrenzaal Capelle
Een zaal met veel sfeer door de verschillende lantaarns en  belichtingsmogelijkheden. Een ruime dansvloer, geluidsinstallatie en airco om uw gasten te verkoelen tijdens het dansen.  Tevens zijn er mogelijkheden om eigen beeldmateriaal te vertonen.

Deze zaal is afhankelijk van de gewenste inrichting geschikt voor 70 tot 260 personen.

Florida Lounge

Party Dream Florida Lounge Capelle aan den IJssel
Kiest u voor een intiem feestje, dan is de Florida Lounge (60 m2) een prima optie. Geniet van de grote bar en de luxe zithoeken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn de kroonluchters, de lantaarns en de muurschilderingen. Er is ook een kleine dansvloer. De accommodatie heeft een eigen ingang en sanitaire voorzieningen. Passend voor een gezelschap van 30 tot 50 personen.

De foto’s geven u alvast een indruk van de zalen. Kom gerust een keer langs om de zalen te bekijken, wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Bel ons op 010 – 442 48 78 of vul het contactformulier hiernaast in om vrijblijvend langs te komen.